Mancarica de pui cu ardei copti

de lilik in Mancaruri cu carne, 20 Aug 2010 | 5528 vizualizari

 

daca aveti multi ardei si nu stiti ce sa faceti cu ei,asta e solutia ideala(parerea mea).....si dak mai faceti si o mamaliguta....

 

INGREDIENTE

  • 2-3 copanele de pui
  • 8 ardei(grasi sau capia)
  • 5-6 rosii
  • 1 ceapa
  • sare,piper,putin patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de pui cu ardei copti:

coacem ardeii si rosiile pe plita.

rosiile le curatam si le punem intr-un vas,curatam si ardeii si ii taiem cubulete sau fasiute.

carnea o punem sa dea cateva clocote,

separat ceapa tocata marunt o punem la innabusit,dupa care adaugam carnea,o lasam sa se rumeneasca putin apoi adaugam rosiile si cateva polonice de supa de pui.

lasam sa fiarba apoi punem ardeii,potrivim de sare si piper si mai lasam cateva minute sa se imbine aromele.

asezonam cu patrunjel si servim.

TIPS-URI

1

daca nu aveti rosii puteti pune 2-3 linguri de bulion

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de pui cu ardei copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu spanac, sunca si cascaval